DA VRTIĆI DIŠU – Akcija nabavke prečišćivača vazduha za valjevska obdaništa

Pozivamo Vas da učestvujete u humanitarnoj akciji DA VRTIĆI DIŠU kojom želimo da obezbedimo što više prečišćivača vazduha za valjevska obdaništa. Ovde možete pročitati kratko obrazloženje zbog čega smo odlučili da organizujemo ovakvu akciju, mada već svi znamo koliko je zagađen vazduh u našem gradu, pogotovo u grejnoj sezoni.

Takođe Vas obaveštavamo da će Informativno veče o akciji DA VRTIĆI DIŠU biti održano u petak 18. avgusta s početkom u 18 časova, u Holu Centra za kulturu

U prilogu je skenirani primer naloga za uplatu i naloga za prenos, ako se odlučite za učešće u našoj akciji, a imamo spreman i Ugovor o donaciji. Osim uplate na naš tekući račun, o čemu ćemo transparentno obaveštavati javnost, možete izabrati i da sami kupite prečišćivač i zajedno sa nama ga uručite nekom od obdaništa u Valjevu.

Prilažemo linkove ka prečišćivačima za koje smo se mi odlučili:

https://gigatron.rs/preciscivaci-vazduha/xiaomi-smart-air-purifier-4-compact-eu-preciscivac-vazduha-537143

https://gigatron.rs/preciscivaci-vazduha/gree-comfort-pure-care-preciscivac-vazduha-514335

https://www.tehnomanija.rs/kucni-aparati/preciscivaci-vazduha/tesla-preciscivac-vazduha-air-6-max-000000000001195412

https://repromarket.rs/home-travel/mali-kucni-aparati/hama-smart-preciscivac-vazduha-3x-filter-hepa-virusi-polen-prasina-186437.html

Možete nas kontaktirati posredstvom mejla lokalniodgovor@gmail.com ili telefona 060 411 5399 – Đorđe Petković, predsednik udruženja. Pratite  i našu kampanju na društvenim mrežama i u medijima.

Nadamo se da će ova značajna humanitarna akcija privući Vašu pažnju i da ćete biti u prilici da pružite svoj doprinos. 

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian