Prezentacija:“Kako se troši zeleni dinar?“

Dragi saradnici, aktivisti i prijatelji.

Udruženje Lokalni odgovor ovim putem želi da Vas pozove na prezentaciju izveštaja “Kako se troši zeleni dinar? “ , koju organizujemo u ponedeljak 29.11.2021.godine u 17h  putem Zoom platforme.

Izveštaj “ Kako se troši zeleni dinar?” realizovan je u sklopu istoimenog projekta koji je podržan od strane Nacionalne koalicije za decentralizaciju (NKD), Evropske unije(EU) i Američke agencije za medjunarodni razvoj (USAID). Svrha ovog izveštaja jeste da gradjanima, organizacijama civilnog društva i svim zainteresovanim akterima pruži informacije o realizaciji i planiranju budžeta za zaštitu životne sredine grada Valjeva. Izveštaj treba da podstakne aktiviste i gradjane da se uključe u procese kreiranja irealizacije javnih politika , kao i da motiviše gradjane da se aktivno uključe u u odlučivanje o trošenju budžetskih sredstava.

Na zakazanoj prezentaciji govoriće:

Matić Marko, autor izveštaja

Pantić Ognjan, BOŠ – Beogradska otvorena škola

Matić Predrag, LO – Lokalni odgovor.

Kako je sama prezentacija javna, značilo bi nam da što vise ljudi uzme učešće i da kroz sugestije i pitanja na što kvalitetniji način razložimo ovu temu. Bila bi nam velika čast da se odazovete našem pozivu i uzmete učešće na javnoj prezentaciji izveštaja “Kako se troši zeleni dinar?”.

Link za učešće na prezentaciji je:
https://us06web.zoom.us/j/81862247938?pwd=Z3hVbExMRi9oM2srdytzZGVVa2d0QT09 Šifra 860852

Lokalni odgovor

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian